guifi media

A partir del 2022, tots els nous vídeos a:  media.exo.cat !!

2013-03-17 com crear node

8 de mayo de 2016 por eloi

Hola el meu nom es Jaume Sala pertany a guifinet i a guifibages i us explicaré com crear un node a la web de guifinet

Crear el teu node a la pàgina es el primer pas per conectar a guifinet. Crear el node es gratuit i no et vincula en res a guifinet, es a dir haver creat el node no tobliga a connectarte a guifinet.

Encara que no acabis connectant a guifinet, es recomenable crear el node ja que d'aquesta manera estas mostrar a la comunitat i als administradors que hi ha interes a conectar a guifinet a la zona on creis el node. Per exemple, potser que actualment no hi hagui superonedes als quals puguis connectar, (supernodes em refereixo a antenes on et conectarás) pero creant el node a la web deixes la porta oberta a exentre la xarxa a la teva zona.

Es una bona pràctica i sobretot si ets nou, posarte en contacte via email per exemple, amb els admins de la zona. Expilcant que vols conectar a guifinet a la teva zona. Ells et podran ajudar i aconsellar a quins supernodes conectar quines antenes triar i demes. Cada zona te les seves peculiaritats i ells et podrán ajudar

En el ví­deo crearé un node a Manresa, per tant, si vull posarme en contacte amb els administradors de la zona de manresa....

El primer que necesitem es un usuari dins de guifinet

1.178 Vistas
74 Les gustan 234 No les gusta

Categorías

Formatiu

A partir del 2021, tots els nous vídeos a:  media.exo.cat !!