guifi media

2013-03-17 com crear node

8 de mayo de 2016 por eloi

Hola el meu nom es Jaume Sala pertany a guifinet i a guifibages i us explicaré com crear un node a la web de guifinet

Crear el teu node a la pàgina es el primer pas per conectar a guifinet. Crear el node es gratuit i no et vincula en res a guifinet, es a dir haver creat el node no tobliga a connectarte a guifinet.

Encara que no acabis connectant a guifinet, es recomenable crear el node ja que d'aquesta manera estas mostrar a la comunitat i als administradors que hi ha interes a conectar a guifinet a la zona on creis el node. Per exemple, potser que actualment no hi hagui superonedes als quals puguis connectar, (supernodes em refereixo a antenes on et conectarás) pero creant el node a la web deixes la porta oberta a exentre la xarxa a la teva zona.

Es una bona pràctica i sobretot si ets nou, posarte en contacte via email per exemple, amb els admins de la zona. Expilcant que vols conectar a guifinet a la teva zona. Ells et podran ajudar i aconsellar a quins supernodes conectar quines antenes triar i demes. Cada zona te les seves peculiaritats i ells et podrán ajudar

En el ví­deo crearé un node a Manresa, per tant, si vull posarme en contacte amb els administradors de la zona de manresa....

El primer que necesitem es un usuari dins de guifinet

902 Vistas
74 Les gustan 0 No les gusta

Categorías

Formatiu