guifi media

[anuncieu-vos aquí enviant correu a: fundacio.guifi.net/contacte]

2012-10-03 04_SAX2012 continguts

8 de mayo de 2016 por eloi

SAX2012 a Tortosa: Continguts a dins Guifi·net: molt més enllà del Proxy a Internet L'esperit interconnectador de comunitats que des del principi ha tingut Guifi·net permet no només connectar-se al proxy més proper o al del poble del costat si aquest cau, si no que permet connectar-se a tot un seguit de serveis (blogs, correu, llistes, veuip, mediateques,...) que fins i tot podria fer que sobrevisqués el dret a la comunicació de milers de persones després d'un blackout ordenat per l'estat. Parlarem dels continguts que ja estan penjats a Guifi·net com els seus cercadors, el wiki, la Sopa de Pedres,... Muntar-se una botiga on-line de proximitat i anunciar una botiga física. Parlarem de reciclatge de mà quines velles, ordinadors de baix consum i "computadores d'endoll". Parlarem de com muntar-se un servidor de Guifi·net fent NAT darrera d'un "node client", parlaré també breument de la presentació de serveis amb configuració zero a través d'avahi i xarxes mallades fetes a capa 2. Al final de la xerrada mirarem de deixar establerta una via de treball per a donar garanties de servei dins de Guifi·net.

423 Vistas
0 Les gustan 0 No les gusta
[anuncieu-vos aquí enviant correu a: fundacio.guifi.net/contacte]

Categorías

SAX, Xerrada

tots els videos