guifi media

2012-10-03 08_SAX2012 rutes i expansio

8 de mayo de 2016 por eloi

SAX2012 a Tortosa: Rutes guifi i l'expansió³ de la XOLN a nous territoris Breu repàs des de una òptica personal de les diferents escapades (anomenades rutes guifi) a altres zones a on no hi havia guifi·net i que de mica en mica s'hi ha anat formant una petita o gran comunitat. La xerrada és una visita a l'estat de la xarxa a nous territoris i les persones que fan possible que aquest projecte evolucioni sempre respectant el treball col·laboratiu i en equip. S'explicarà per sobre què va incitar la creació³ de les diferents comunitats, algunes de les activitats en les que he participat i l'estat actual de les xarxes, tan les de tcp/ip com la de les persones.

540 Vistas
0 Les gustan 0 No les gusta

Categorías

SAX, Xerrada