guifi media

2012-10-03 09_SAX2012 qMp

8 de mayo de 2016 por eloi

SAX2012 a Tortosa: Desplegament ràpid de xarxes Mesh d'alt rendiment amb QMP·cat qMp (quick-mesh-project) És un software desenvolupat per usuaris de Guifi·net que permet el desplegament ràpid de xarxes Mesh WiFi d'alt rendiment. Consta d'un sistema intel·ligent d'autoconfiguració, de manera que gairebé no es requereix l'intervenció del usuari permetent que qualsevol persona pugui utilitzar-lo. A més a més ha estat adaptat per aparells de baix cost tipus NanoStations. Mai havia sigut tant fàcil i barat desplegar una xarxa mallada! La sessió³ constarà de dos parts, una teòrica on s'explicarà l'estructura bàsica del sistema. I una pràctica on es farà una petita demostració³ amb taller (30m+30m)

663 Vistas
0 Les gustan 0 No les gusta

Categorías

SAX, Xerrada