guifi media

A partir del 2022, tots els nous vídeos a:  media.exo.cat !!

2013-12-20 gLab Mataro SmartCities

8 de junio de 2016 por eloi

GuifiLab sobre Smart Cities el dia 20 de desembre a Mataró

Enviat per jordiclopes el 12 desembre, 2013 - 11:47 Les xerrades seran el proper 20 de desembre de les 19:30 a les 21:00 a l'espai Xnergic de TecnoCampus Mataró. Inscripcions aquí.

Posteriorment al GuifiLAB, farem un sopar aprofitant les festes nadalenques. Anima't! Us podeu inscriure pel sopar aquí

Ponents: Alejandro Andreu, Jordi Cirera, Rafa Garcia

Descripció de les ponències:

Alejandro Andreu - Enginyer

Alejandro Andreu ha realitzat el seu treball final de carrera al voltant de les xarxes sense fils de sensors i el resultat gira únicament al voltant de tecnologies lliures, entre les quals destaquen Arduino, Raspberry Pi i GNU / Linux. També ha col·laborat amb el projecte Smart Citizen (smartcitizen.me), experiència que servirà també per explicar els conceptes de Smart City i el potencial de les mateixes.

Jordi Cirera i Rafa Garcia - Projecte Sentilo.io En Jordi ens presentarà la plataforma Sentilo (sentilo.io) , de la qual és el coordinador. Sentilo és un projecte de programari lliure finançat per l'Ajuntament de Barcelona i que consisteix en un conjunt d'eines de programari que qualsevol ciutat o comunitat pot utilitzar per a interconnectar els sensors i actuadors que vagi desplegant. Sentilo és un projecte modular i obert a la comunitat d'usuaris i empreses que el vulguin millorar, estendre i implementar. En Rafa sintetitzarà les idees principals i enfocarà el debat cap a l'aplicació d'aquestes solucions sobre la xarxa oberta de Guifi.net.

Cada xerrada durarà uns 40 minuts + preguntes (20 minuts)

Els objectius principals del Guifilab són dos:

Donar a conèixer el potencial d'aquestes tecnologies sobre solucions lliures. Proposar una idea de solució/aplicació d'Smart City sobre Guifi.net, tant des del punt de vista de la comunitat (associacions de veïns, entitats, usuaris, etc) com per les empreses integradores/desenvolupadores que s'estan generant en aquest camp. L'accés és lliure però heu de fer les inscripcions aquí per tal de tenir una estimació dels assistents. És disposarà d'accés lliure a Internet via xarxa sense fils. Podeu descarregar les presentacions des d'aquesta mateixa pàgina.

1.075 Vistas
0 Les gustan 149 No les gusta

Categorías

Formatiu, Xerrada

A partir del 2021, tots els nous vídeos a:  media.exo.cat !!